Helico to SAT

Leírás:

Ez a manőver egy nagyon lassú bevezetése a SAT-nak, Helikopterből. Nagyon precíz ernyőkezelést igénylő, nehéz manőver.

Előkészületek:

Hogy a hevederek betekeredésének veszélyét lecsökkentsd, állítsd a beülődet ülő pozícióba, a mellhevedert engedd ki amennyire lehet, a lábaidat húzd magad alá és készülj fel rá, hogy együtt kell forognod az ernyővel.

Bevezetés

Vezess be egy Helikoptert jobbra. Amikor a forgás a lehető legstabilabb, kezdd el kivezetni a Helikoptert a jobb fék felengedésével és hagyd, hogy a kupola kezdjen aszimmetrikusan előrebólintani, miközben a jobb fékkel nagyon finoman kontrolláld a mozgást. Ahogy a kupola előrelő, a jobb szárnyvég magasabban lesz (úgy, mint SAT-ban) és az ernyő lassan kezd sebességet gyűjteni. Mindeközben ragadd meg a bal oldali hevedert, told ki amennyire csak tudod, helyezkedj SAT pozícióba, majd a jobb fék óvatos visszahúzásával (csakis akkor, amikor már elegendő erőt érzel a fékzsinóron) finoman indítsd el a SAT-ot.

Kivezetés:

Vezesd ki, mint egy sima SAT-ot.

Veszélyek!

A Helikopter és a SAT összes veszélye. Ha az időzítésed rossz és túl korán akarod bevezetni a SAT-ot amikor még nincs elég energia, vagy túl sok féket húzol, az alsó szárny könnyen elcsukhat, aminek általában egy óriási befűződés lesz az eredménye!