SAT to Helico

Leírás:

A Coconut Spin egy Negatívos kivezetése a SAT-nak.

Előkészületek:

Hogy a hevederek betekeredésének veszélyét lecsökkentsd, állítsd a beülődet ülő pozícióba, a mellhevedert engedd ki amennyire lehet, a lábaidat húzd magad alá és készülj fel rá, hogy együtt kell forognod az ernyővel.

Bevezetés

Vezess be egy SAT-ot, majd fokozatosan húzd mélyebbre a féket. Ettől a forgás lelassul és a SAT egyre meredekebb lesz míg legvégül a fékezett oldal átesik és ahogy visszalendülsz az enryő alá a mozgás Negatívban folytatóik.
Lehet, hogy elsőre ez nem fog sikerülni, mert a fékerő nagyon nagy lesz. Esetleg mégegyszer rá kell tekerned a fékzsinórt a kezedre, hogy át tudd húzni az ernyőt a holtponton. Miután a szárny alakja kezd megtörni a fékerő mérséklődik, majd mikor a Negatív megindul hirtelen teljesen le is csökken. Minnél erőteljesebben húzod a féket, az átmenet Negatívba annál gyorsabb és hevesebb lesz!

Amikor visszalendülsz az ernyő alá fokozatosan helyezd középre a tested SAT pozícióból ezzel együtt pedig engedd fel a féket is és ha a technikád jó a forgás Helikopterben folytatódik tovább.

Kivezetés:

Vezesd ki az ernyőt, mint egy Negatívot vagy Helikoptert.

Veszélyek!

A SAT és a Negatív összes veszélye.
Szerencsére az átvezetés alatt a hevederek betekeredésének veszélye átmenetileg kisebb, mivel nem hirtelen, hanem csak fokozatosan kezdesz el Negatívban pörögni.